skip to Main Content

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος, ως γόνος 4ης γενιάς Αποδήμων Ελλήνων, για την τιμή που μου έκανε ο Πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και ο τομεάρχης και γραμματέας Τάκης Σκανδαλάκης, τον Απρίλιο του 2010, να με χρίσουν υπεύθυνο για όλη τη Βόρεια Αμερική και ειδικότερα τη χώρα του Καναδά, για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη μέχρι σήμερα έχω επισκεφτεί τον Απόδημο Ελληνισμό του Καναδά τρεις φορές, διενεργώντας ταυτόχρονα τις εκλογές των Νομαρχιακών & Τ.Ο., όπου αναδείχθηκαν νέα Δ.Σ., με ραγδαία αύξηση νέων μελών, όπως επίσης με την ενεργοποίηση και επανένταξη παλαιών μελών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στη χώρα του Καναδά, είχα την ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχω σε εποικοδομητικές συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τορόντο, Υπέρτιμο και Έξαρχο παντός Καναδά, Σωτήριο, με εκπροσώπους των μακεδονικών συλλόγων, με τον πρόεδρο του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κογκρέσου του Quebec, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Montreal & Laval, με τον πρόεδρο του Hellenic-Canadian Board of Commerce, με τα απλά μέλη των Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας του Montreal, Toronto, Hamilton, Windsor και τέλος να δώσω τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις σε Ελληνοκαναδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συνεχίζω να εργάζομαι ακατάπαυστα και πάντα με συγκίνηση και δέος για την άλλη Ελλάδα, όπου σήμερα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελληνικής Χριστιανικής Ορθοδοξίας και της πατρίδας μας, σηκώνοντας τον ιστό της σημαίας μας, των αξίων και των αξιών του ελληνισμού, εκεί που μας αρμόζει.

Back To Top